Menu > Hoofdgerechten -




Hoofdgerechten Prijs
 
Heilbot - gegrild - gerookte paling risotto - aubergine compote - knolselderij creme - beurre blanc saus  19,00
 
Dorade filet - gebakken - gekruide linzen - venkel - spinazie - gremolata - beurre noisette  19,00
 
Tournedos van ossenhaas - hachee - groene asperges - gekonfijte aardappeltjes  27,00
 
Herten biefstuk - rodekool - spruiten - aardappel mousseline - met reblochon - rode wijn kaneelsaus  23,00
 
Fazanten borst - pastrami van buikspek - zuurkool - aardappel mousseline - mosterdsaus  20,00
 
Groene asperges - aubergine compote - bulgur - gorgonzola - rucola - antiboise van paprika en tomaat  16,00
 
Kaasfondue - Franse en Zwitserse kaassoorten - groenten - brood - keuze uit klassiek of met truffel tapanade  18,00
 
Sate - kippendijen gemarineerd - frites - kroepoek - salade  16,00
 
Maaltijd salades - rijkelijk gevuld - keuze uit vlees - vis - vegetarisch  16,00