Menu > Hoofdgerechten




Hoofdgerechten Prijs
 
Bouillabaisse (hoofdgerecht portie) - Franse vissoep - diverse vis soorten - rouille - stokbrood  15,00
 
Scholfilet - venkel risotto - chorizo - courgette gegratineerd - antiboise van biet, paprika en kappertjes  16,00
 
Tournedos van ossenhaas - andijvie stamppot - sjalotten in rode wijn gesmoord - rode wijn saus  26,00
 
Rib eye (+/- 220 gram) - chimichurri - mini tros tomaat - aardappel gratin  20,00
 
Piepkuiken van citroengras - paprika en champignons - cashew nootjes - frites  18,00
 
Vegetarische venkel risotto - tomaten gevuld met paddenstoelen, spinazie en manchego kaas - pijnboompitten - aceto balsamico vinaigrette  16,00
 
Kaasfondue - Franse en Zwitserse kaassoorten - groenten - brood - keuze uit klassiek of met truffel tapanade  18,00
 
Sate - kippendijen gemarineerd - friet - kroepoek - salade  16,00
 
Maaltijd salades - rijkelijk gevuld - keuze uit vlees - vis - vegetarisch  16,00